Diensten

Financiele administratie 
Een goede administratie geeft u inzicht in uw winst en verlies positie.' 'Een goede administratie geeft u in één oogopslag inzicht in uw solvabiliteit en investeringsruimte. Belangrijke parameters waarmee u succesvol kunt ondernemen. Daarom is het belangrijk een up to date administratie te hebben. Duidelijke overzichten, kengetallen en percentages. De vraag is; Gaat u dat zelf doen? Nee! CSN Administratie is de specialist voor u.
 
Belastingaangiftes
In veel gevallen bent u jaarlijks verplicht tot het indienen van uw belastingaangifte. Twijfelt u ook vaak of u alle gegevens wel op de juiste wijze heeft ingevuld? Laat uw belastingaangifte dan controleren of invullen en indienen door CSN Administratie. CSN Administratie verzorgt uw belastingaangifte tegen een aantrekkelijk tarief en zorgt ervoor dat u al uw fiscale voordelen benut.

Na het opstellen van de aangifte ontvangt u van ons een fiscaal rapport. Indien u het wenst kunt u contact opnemen om de aangifte door te nemen. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak of een offerte. Wij helpen u graag bij het invullen en indienen van uw belastingaangifte.

Salarisadministratie
Het voeren van uw salarisadministratie vereist een hoop tijd en kennis van zaken. U moet de wet- en regelgeving bijhouden, wijzigingen in cao's en bedrijfstakregelingen volgen en uw loonstroken op tijd en foutloos versturen. Uw salarisadministratie uitbesteden aan CSN Administratie, biedt u ondersteuning in het voeren van een correcte salarisadministratie.
 
Startondersteuning
U durft de stap te maken! U droomt er al jaren van en nu is de tijd dan eindelijk aangebroken; Uw eigen onderneming!

Ons administratiekantoor staat u graag bij voor het maken van een goede start en werkt graag samen aan uw succes. Een stabiele administratieve basis vormt tenslotte het fundament van uw onderneming. Daarom bieden wij onze service aan bij het:

- opstellen of beoordelen van het ondernemersplan
- begeleiding van kredietaanvragen
- inschrijving bij de Kamer van Koophandel
- aanmelding bij de belastingdienst
- advisering bij keuze financiële software
- opzetten van financiële administratie

Na deze gezonde start kunt u de jaren die volgen en dat uw organisatie groeit, terugvallen op onze overige diensten.

Wij begleiden u graag en geven advies over o.a.:

- Jaarrekening
- Belasting zaken
- ondernemersplan
- Salarisadministratie
- Personeelsadministratie
- Financieel, bedrijfseconomisch en fiscaal advies

Wilt u meer weten over de begeleiding en advies van een startende ondernemer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.